Limited Edition

Vegan
Limited Edition
Aubergine
Шумлива купка
Овошен, виолетов емотикон полн со спокој!

295ден / Парче
Limited Edition
Baby's Bum
Naked балзам за чистење на лице
Нежно омекнувачко и хидрирачко чистење

595ден / 40г
Limited Edition
Cream egg
Пенлива купка
Пена од пеперминт и чоколадо?

350ден / Парче
Vegan
Limited Edition
Dirty
Цврст шампон за коса
Освежување на скалпот и косата

595ден / 55г
Vegan
Limited Edition
Dirty beard
Naked масло за брада
Брилијантно омекнувачка хидратација

495ден / 10г
Limited Edition
Ginger
Гел за туширање
Зачинета пена

595ден / 100г
Limited Edition
Knock out
Пенлива купка
Удар од зачински мириси

450ден / Парче
Limited Edition
Love Boat
Шумлива купка
Некој спремен за шербет бања?!

395ден / Парче
Limited Edition
Lucky carrot
Пенлива купка
Велигденско освежување

350ден / Парче
Limited Edition
Magic Rabbit
Шумлива купка
Суперхрана за кожата

350ден / Парче
Limited Edition
Prince charming
Гел за туширање
Принцот на калинките

495ден / 120г
Limited Edition
Toothy Fruity
Таблети за миење на заби
Разнобојно освежување

495ден / 50г / 100 таблети
Limited Edition
Unicorn
Пилинг за усни
Најслаткиот од сите

495ден / 25г