Пенливи купки

Пикнетесе под ќебенце направено од пена

A French Kiss
Пенлива купка
Смирувачка хидратација за сите љубители на лаванда

350ден / Парче
Last Chance
Abracadabra
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Магични облаци од пена

350ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Alien
Пенлива купка
Цитрусни масла кои ќе ве телепортираат вон овој свет

395ден / Парче
Apple Crumble
Пенлива купка
Овошно и слатко задоволство

450ден / Парче
Big bottle of calm
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Ароматерапија со лаванда

695ден / Парче
Blue Skies and Fluffy White Clouds
Пенлива купка
Амбиентална бања

450ден / Парче
Brightside
Пенлива купка
Светлост во бањата

450ден / Парче
Bubble Bubble toil and trouble
Пенлива купка
Свети во темница!

330ден / Парче
Limited Edition
Candy Cane
Пенлива купка за повеќекратна употреба
За бања полна меурчиња од минт и лимон

350ден / Парче
Castle in the clouds
Пенлива купка
Нежна и цветна фантазија

395ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Cinnamon Roll
Пенлива купка
Топли прегратки со златен сјај и мирис на цимет

450ден / Парче
Last Chance
Crayon
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Забавна и овошна бања

320ден / Парче
Creamy Candy
Пенлива купка
Бања ли е или слаткара?

295ден / Парче
Figs In Honey
Пенлива купка
Регенерирачка, слатка, зачинета...

495ден / Парче
Frozen
Пенлива купка
Разладувачка магија

350ден / Парче
Ladybird
Пенлива купка
Неповторлива свежина

450ден / Парче
Lemon Crumble
Пенлива купка
Свежи и цитрусни меурчиња

450ден / Парче
Vegan
Matcha roll
Пенлива купка
Кремаста пена од зелен чај

450ден / Парче
Mermaid Tail
Пенлива купка
Куп цитрусна пена

450ден / Парче
Milky Bath
Пенлива купка за 6-8 употреби
Смирувачко овесно млеко помешано со цитруци

595ден / Парче
Mrs Whippy
Пенлива купка
Меурчиња од карамела

450ден / Парче
Last Chance
Nana
Пенлива купка
Бранови слатка пена

395ден / Парче
Peach Crumble
Пенлива купка
Сочни и хидрирачки меурчиња

395ден / Парче
Puppy love
Пенлива купка
Овошен десерт

430ден / Парче
Rainbow
Пенлива купка
Циртусен спектар на бои

430ден / Парче
Raspberry blower
Пенлива купка
Овошна, опојна, забавна

495ден / Парче
Rose Jam
Пенлива купка
Пена и рози за незаборавна романтика

350ден / Парче
Best Seller
Sleepy
Пенлива купка
Мека, сонлива лаванда

450ден / Парче
Limited Edition
Snow Fairy Roll
Пенлива купка
Розови планини

450ден / Парче
Sunnyside
Пенлива купка
Позлатете се

395ден / Парче
Vegan
Support bubble
Пенлива купка
Свежина и спокој

350ден / Парче
The Comforter
Пенлива купка
Покријте се со меко овошно ќебенце

450ден / Парче
The great wave
Пенлива купка
Свежо и заводливо

430ден / Парче
Limited Edition
The north pole
Пенлива купка
Маслена бања со многу пена

450ден / Парче
Twilight
Пенлива купка
Релаксирачки спој од лаванда и тонка

395ден / Парче
Vesuvio
Пенлива купка
Лава од цимет и какао путер

395ден / Парче
Worry monster
Пенлива купка
Безгрижна виолетова пена

430ден / Парче