Lush X Shrek

Limited Edition
Vegan
Online Exclusive
Fiona
Гел за туширање
Баш тоа!

695ден / 120г
Limited Edition
Vegan
Online Exclusive
Get Outta My Swamp
Слајм за туширање
Пазете се, огар!

650ден / 100г
Limited Edition
Shrek Pack - Mask of Magnaminty SP
Маска за лице и тело
Освежувачка, темелна зелена магија!

695ден / 125г
Limited Edition
Vegan
Online Exclusive
Shrek Swamp
Бомба за во када
Ослободи го твојот внатрешен Огар!

495ден / Парче