Lush/Bridgerton

Limited Edition
Vegan
Bee
Цврст балзам за тело
Зуи со слатка мекост

695ден / 65г
Limited Edition
Colour, Clarity, Carat, Cut
Шумлива купка
Дијамант од водата за капење

495ден / Парче
Limited Edition
Crème Anglaise
Лосион за тело
Раскошна мазна кожа

995ден / 100г
Limited Edition
Lush | Bridgerton
Парфем
Невестински букет што цути

2.495ден / 30мл
Limited Edition
Vegan
See and Be Seen
Крем за туширање
Свилени пени од лимон-роза

1.295ден / 240г
Limited Edition
Two Families
Шумлива купка
Прекрасен спој на мирис

360ден / Парче