Одлично е за чување на цврстите шампони

Round Tin

Метално кутивче - Тркалезно

Round Tin

150ден

20г

Со толку многу производи без пакување на нашите полици, секако дека има логика да ве снабдиме со кутивчиња кои можете да ги употребите повеќе пати. Користете го ова метално кутивче за да ја организирате вашата колекција, да ги зачувате Вашите омилени производи од водата која прска при туширање или за полесен транспорт на вашите омилени производи каде и да одите. Ова кутивче е одлично за чување на цврстите шампони.Мислења (0)

Нема мислења за овој продукт


Напиши мислење

    Лош           Добар

Слични продукти

Vegan
Coconut Rice Cake
Цврст шампон
Кокос за жедна коса

595ден / 55г
Best Seller
New

New

Цврст шампон
Спречува опаѓање и поттикнува раст

595ден / 55г
Big

Big

Морска сол шампон
Некој за тројно јак волумен?

1.095ден / 330г
Cork Pot
Кутивче од плута
Природно и биоразградливо

595ден / Парче
Vegetarian
Honey I Washed My Hair
Цврст шампон
Лесна хидратација и омекнување

595ден / 55г
Vegan
Flyway Hair
Цврст шампон
За безобразно добра коса - смирен скалп и волумен

595ден / 55г
Daddy-O
Шампон
Темјанушки за сјајна плава и седа коса

495ден / 100г
Best Seller
Wasabi Shan Kui
Шампон за коса
Спречува опаѓање, стимулира раст на здрава, силна коса полна волумен

750ден / 110г