Начини на плаќање


Може да одберете еден од понудените начини на плаќање:


____________ Плаќање со картичка ____________


Во текот на нарачката изберете ја опцијата плаќање со картичка. Работиме со следните картички - Master, Maestro, VISA како и картички од домашни брендови ТТК, ЦКБ, Стопанска Банка Битола, Халкбанк.

____________ Банкарски трансфер ____________


Во текот на нарачката изберете опција банкарски трансфер. Може да платите преку интернет банкарство или со уплата на уплатница во банка или пошта на следната жиро сметка 300000004026797 КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА а.д. Скопје.
Пратката нема да биде испорачана се додека не пристигне уплатата.
Назив и седиште на примач : Лаш Балкан Дооел ул Зеничка бр 29б Скопје.
Доколку плаќањето не се изврши во рок од два работни дена нарачката ќе биде откажана.

____________ Плаќање при достава ____________


Може да ги платите и вашите производи кога курирот ќе ви ги достави. Може да се плати само во готовина, не постои можност за плаќање со картичка при користење на овој начин на плаќање.