Велигден

Пронајдете ги брилијантните бомби и пенливи купки за во када, свежи гелови за туширање или рачно спакувани подароци.

Limited Edition
Vegan
Alien Bunny
Бомба за во када
Надвор од овој свет

360ден / Парче
Limited Edition
Baby Rainbow Carrot - Blue
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Вашето омилено виножито

250ден / Парче
Limited Edition
Baby Rainbow Carrot - Orange
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Вашето омилено виножито

250ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Bunny Moon
Бомба за во када
Луксузна бања за сладок сон

495ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Carrot stick
Масло за усни
Омекнувачко масло од морков

395ден /
Limited Edition
Follow the white rabbit
Марама
Памучна марама со велигденски дизајн

395ден / Парче
Limited Edition
Follow the white rabbit
Бомба за во када
Цитрусно виножито

295ден / Парче
Limited Edition
Golden Egg
Гел за туширање
Растопено злато.

495ден / Парче
Limited Edition
Golden Egg
Бомба за во када
Медено и светкаво уживање

350ден / Парче
Limited Edition
Rock Star Rabbit
Сапун за тело
Весели ноти и многу хидратација

350ден / 100г