Ден на вљубените

Останете палави и потонете во љубов.

Limited Edition
Vegan
Ден на вљубените
Big Hugs
Подарок
Трио за романтика

1.295ден /
Limited Edition
Ден на вљубените
Blow me a kiss
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Овошни и забавни меурчиња

595ден / Парче
Limited Edition
Ден на вљубените
Heart beat
Шумлива купка
Хидрирачка бања со рози

350ден / Парче
Limited Edition
Ден на вљубените
Love Boat
Шумлива купка
Некој спремен за шербет бања?!

350ден / Парче
Limited Edition
Ден на вљубените
Love Locket
Шумлива купка
Прекрасен спектакл

595ден / Парче
Limited Edition
Ден на вљубените
Love me do
Шумлива купка
Букет ружи во вашата када

350ден / Парче
Limited Edition
Ден на вљубените
Naked attraction
Путер за тело/масажа
За сензуална масажа

550ден / 65г
Ден на вљубените
Peach Crumble
Пенлива купка
Бранови слатка пена

395ден / Парче
Vegan
Ден на вљубените
Peachy
Шумлива купка
А кој не сака вкусна и сочна праска?!

350ден / Парче
Best Seller
Limited Edition
Ден на вљубените
Rose Argan
Путер за тело/масажа
Сте го пробале новото Руби Чоколадо?

595ден / 60г
Limited Edition
Ден на вљубените
Tisty tosty
Шумлива купка
Љубов на прв мирис

295ден / Парче
Limited Edition
Ден на вљубените
Unicorn
Пилинг за усни
Најслаткиот од сите

495ден / 25г
Limited Edition
Ден на вљубените
Unicorn Horn
Пенлива купка
Верувате ли во легенди полни со лаванда?!

350ден / Парче