Миризливи свеќи

Исполнете го просторот со мириси!Vegan
Avobath
Миризлива свеќа
Цитрусна магија

895ден / 75г
Vegan
Big Blue
Миризлива свеќа
Мирно море

895ден / 75г
Butter Wouldn't Melt
Маслена купка
Послатко од било кога

450ден / Парче
Clear the Air
Маслена купка
Ведри и јасни мисли

450ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Gelt Melt
Маслена купка
Слатки какао и ванила

495ден / Парче
Vegan
Karma
Миризлива свеќа
Вашиот омилен мирис

895ден / 75г
Limited Edition
Lord of Misrule
Миризлива свеќа
Зачинско сладок одсјај

2.595ден / 425г
My Space
Маслена купка
Спокој и цветови

450ден / Парче
Orange Blossom
Миризлива свеќа
Топол, цитрусно цветен сјај

895ден / 75г
Limited Edition
Vegan
Pumpkin Spice
Маслена купка
Топол и пријатен мирис

495ден / Парче
Sleepy
Миризлива свеќа
Релаксирачка лаванда и смирувачки иланг иланг

895ден / 75г
Sleepy
Маслена купка
Смирувачко, меко и сладко

450ден / Парче
Limited Edition
Snow Fairy
Миризлива свеќа
Нежна, шеќерна бајка

2.495ден / 425г
Limited Edition
Snow Fairy Lush Melt
Маслена купка
Послатко од било кога

495ден / Парче
The Olive Branch
Миризлива свеќа
Елегантен цвет од портокал и многу цитруси

895ден / 75г
Va Va Voom
Маслена купка
Сензуално елегантен мирис

450ден / Парче