Ден на татковците

Limited Edition
Vegan
Big moustache
Сапун за тело и лице
Чистење со мирис на пачули и јаглен

395ден / Парче
Ново
Dirty
Шумлива купка
Опуштање со пеперминт

350ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Get (sur)real!
Подарок
Надреално добро трио

1.495ден / Парче
Limited Edition
Glitch
Гел за туширање
Целосен рестарт со цитрусна свежина

495ден / 120g
Limited Edition
No. 1 Dad
Пенлива купка
Најсвежиот трофеј за најдобриот татко

450ден / Парче