Ден на мајките

Limited Edition
Atom Heart Mother
Бомба за во када
Мечтаење за летните денови

350ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Besties
Пенлива купка
Совршено пролетно освежување

450ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Bring me sunshine
Подарок
Шест светли и возбудливи убавини

2.995ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Buzzy mom soap
Сапун за тело
Вредна пчелка со сладок цветен мирис

395ден / Парче
Limited Edition
Jasmine
Бомба за во када
Елегантна и цветна

295ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Just for you
Подарок
Пролетно дуо за неодолива нега

995ден / Парче
Limited Edition
Lovely
Балсам за раце
Лесна цветна хидратација

695ден / 100g
Limited Edition
Mimosa
Гел за туширање
Пенлив коктел за под туш

495ден / 120g
Limited Edition
The elephant in the tea room
Бомба за во када
Топол и сладок чај за омекнување на кожата

450ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Yummy custard
Крем за туширање
Кремаста ванила и овесно млеко

595ден / 120g