Ден на таткотовците

Limited Edition
Dirty
Шумлива купка
Опуштање со пеперминт

350ден / Парче
Dirty
Спреј за тело
Малце да дивееме

1.495ден / 200мл
Vegan
Limited Edition
Dirty
Цврст шампон за коса
Освежување на скалпот и косата

595ден / 55г
Vegan
Limited Edition
Dirty beard
Naked масло за брада
Брилијантно омекнувачка хидратација

495ден / 10г
Kalamazoo
Чистач за лице и брада
За чиста, мека брада и смирено меко лице

695ден / 100г
Prince
Крем за бричење
Немора да си принц за да ја користиш, но ќе се чувствуваш како таков

495ден / 100г