Подароци

Секој подарок е креиран во LUSH, рачно нацртан или дизајнирано обоен. Овие подароци се еден од најубавите начини да прославите со луѓето кои ви се драги.

Vegetarian
All The Best
Подарок
Добар гест

1.795ден / Парче
Vegetarian
Buttercup
Подарок
Расположи се

795ден / Парче
Vegetarian
Butterfly
Подарок
Рашири ги крилјата

1.495ден / Парче
Vegan
Limited Edition
Christmas Candy Box
Подарок
Четири слатки тајни

1.595ден / Парче
Ново
Dirty
Подарок
Нане Квартет

1.995ден / Парче
Dirty
Подарок
Do the Dirty

1.595ден / Парче
Limited Edition
Dreaming of Christmas
Подарок
Релаксација од соништата

1.295ден / Парче
Fabulous
Подарок
Абсолутно чудесен

2.495ден / Парче
Limited Edition
Festive Soap Stack
Подарок
Чистите раце се благослов

995ден / Парче
Limited Edition
Glow
Подарок
Овошен дует

995ден / Парче
Limited Edition
Golden Pear Soap and Dish Set
Подарок
Зачинето парче во рачно направен држач за сапун

1.495ден / Парче
Good Karma
Подарок
Сè се враќа, сè се плаќа

995ден / Парче
Vegetarian
Ново
Happy
Подарок
Шест стимулирачки тушеви

2.950ден / Парче
Vegetarian
Hello Gorgeous
Подарок
Добро ќе ти стои!

2.495ден / Парче
Honey
Подарок
Медено!

1.895ден / Парче
Limited Edition
Honey I Washed the Kids Soap and Dish Set
Подарок
Парче карамела во рачно направен држач за сапун

1.495ден / Парче
Vegan
Juicy
Подарок
Улица полна зрели плодови

795ден / Парче
Vegan
Limited Edition
Little Snow Fairy
Подарок
Двојно засладување

895ден / Парче
Vegan
Lovely
Подарок
Пролетно дуо

950ден / Парче
Limited Edition
Northern Lights
Подарок
Пронајди ја твојата приказна

2.995ден / Парче
Limited Edition
Oh my clementine
Подарок
Овошно трио

1.595ден / Парче
Limited Edition
Outback Mate Soap and Dish Set
Подарок
Ледено парче во рачно направен држач за сапун

1.495ден / Парче
Vegan
Pansy
Подарок
Трио полно билки

1.995ден / Парче
Vegan
Refresh
Подарок
Благодарение на овој подарок никој нема да биде свеж како вас

1.595ден / Парче
Vegan
Relax
Подарок
Смирувачки квартет за размазување

1.895ден / Парче
Vegan
Rose
Подарок
Постела од рози

995ден / Парче
Limited Edition
Season's Greetings
Подарок
Совршениот пар за нега на кожа

995ден / Парче
Vegan
Sleepy
Подарок
Сонот ќе ве најде

995ден / Парче
Limited Edition
Snow Fairy - Подарок
Подарок
Четири божиќни суперѕвезди

1.695ден / Парче
Limited Edition
Stargazing Soap Stack
Подарок
Чистите раце се благослов

995ден / Парче
Limited Edition
Sweet Christmas
Подарок
Двојно засладување

795ден / Парче
Vegan
Sweetest Thing
Подарок
Љубовта е најслаткиот подарок

995ден /
Limited Edition
The Night Before Christmas
Подарок
Партнер за пред кревет

795ден / Парче
Vegan
The Night Garden
Подарок
Релаксирачки квартет

1.995ден / Парче
Limited Edition
They Only Come Out At Night
Подарок
Четири парчиња во торба лилјаци

1.995ден / Парче
Limited Edition
Winter Wonderland
Подарок
Земјата на чудата

2.295ден / Парче
Limited Edition
You Shall Go To The Ball
Подарок
Верувај во магијата

4.495ден / Парче